Large_prereg

Promjene u momčadi

S danom 29.02, NK Zagreb 041 završio je preregistraciju svojih igrača, i potpisao jedno pojačanje. Pušteni su neaktivni igrači.

Preregistracijom koju je propisao Zagrebački nogometni savez, došlo je do nekih promjena u igračkoj strukturi kluba. Preregistrirani su samo aktivni igrači i to njih 23 čime smo one koji nikada nisu niti nastupili za klub iz različitih razloga, ili nisu aktivni po treninzima s momčadi postaju slobodni igrači.  Radi se o ukupno 8 imena i među njima su Igor Knež, Igor Ljahnicky, Tin Grgić, Vedran Blaževac, Tino Mravunac, Matko Pavlović, Ivan Jablanović i Matej Bodul. Ti igrači su sada slobodni igrači i prilikom prelaska u neke druge klubove ne moraju od nas tražiti ispisnicu. Neaktivni igrači od prošle polusezone Tomislav Lukinić i Matej Verli su se priključili momčadi i time su zadržali svoj status. 

U prijelaznom roku dovedeno je jedno pojačanje. Ivan Klarić je 25. godišnjak i bivši je igrač posljednjeplasirane momčadi naše lige NK Uljanik, koji s nama aktivno trenira od samog početka priprema, a nastupio je i na obje dosadašnje pripremne utakmice Zagreb 041.  Ove sezone zabio je 5 golova u dresu Uljanika što čini više od pola zabijenih golova tog kluba obzirom na to da je Uljanik zabio samo 9 pogodaka. Zabio je dva pogotka NK Travno, jedan Čehima i dva pogotka Omladincu u utakmici koja je poništena zbog nastupa igrača pod suspenzijom (dogodi se i dinamu ;). Ivanu želimo dobrodošlicu i da kod nas zabije barem onoliko koliko je zabio i u Uljaniku.

Treneru Celestinu Olisi su sada na raspolaganju ukupno 24 igrača, a to su: Anić Igor, Arbutina Ivan-Matija, Blažević Krešimir (golman), Ćosić Mateo, Diagne Sadou, Grosman Goran, Ilić Petar, Išgum Ivan, Jergović Filip, Klarić Ivan, Knežević Zvonimir, Krešić Mario, Križanić Matej, Krpan Igor, Kyaligonza Vicent, Lukinić Tomislav, Nemet Sven, Pačak Borjan, Podrepšak Goran, Poslon Vjekoslav, Skendrović Zvonimir, Stanković Marin, Tomašinec Tino, Verli Matej, Vlahović Petar.  

Svi aktivni igrači dobili su novi sportsku iskaznicu te prije same sezone osim što moraju aktivno trenirati, moraju i obaviti liječnički pregled.Preporučite članak:
Skola-nogometa-banner
Standings provided by Sofascore
Nogometni klub "Zagreb 041"
Tišinska ulica 20
10000 Zagreb
IBAN: HR0323400091110706920 (PBZ)
OIB: 66080577328
MB: 4341503